zaterdag 15 september 2007

Captain Americas

We vertrokken voor de volgende etappe van deze dag en dat was Grafton street, een van de twee belangrijkste winkelstraten van Dublin. Na eerst door het winkelhart van Dublin gezworven te hebben was het tijd om te gaan lunchen.

Het was al ruim van te voren bekend waar we zouden gaan lunchen want in Dublin was Captain Americas gevestigd. Als echte comic fans moesten wij hier uiteraard gaan eten ongeacht wat het restaurant te bieden had. Welnu het was een standaard hamburgertent maar dan wel eentje die vol hing met memorabilia van Captain America. tekeningen, comics, t-shirts, je kunt het zo gek niet verzinnen of het was te zien of te koop. Wij vroegen ons wel af hoe het kon dat Marvel ze geen rechtszaak aandeed want zelfs het zeer ongeoefende oog kon zien dat het een totale rip-off was van de Marvel held.

We kwamen echter ook voor het eten en dat was niet zo'n succes. Ten eerste waren de zitplaatsen erg krap en geen van ons behoort nu eenmaal tot de categorie kleine mensen dus dat was al passen en meten. De kaart was simpel pubfood dus we bestelde diverse soorten hamburgers vergezeld van salades en frietjes. Hier maakte ik iets unieks mee in alle ervaringen die ik met Frank, Simon en Dennis gedeeld heb. Alle borden gingen terug naar de keuken met grote hoeveelheden voedsel er op. Nog nooit hadden wij zulk slecht voedsel gehad. Zelfs de Wendy's bood een betere kwaliteit. Kortom ga hier absoluut niet eten want het is gewoon slecht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten