zondag 16 september 2007

International comedy festival

Aangezien we gisteren voor zowel lunch (Captain Americas) als diner niet al te best gegeten had zette Dennis een strakke actie in. Hij wist het voor elkaar te krijgen dat wij in het restaurant van een van de betere hotels van Dublin konden dineren en dat was een forse vooruitgang met gisteren. Na een prima maaltijd gingen wij dan ook op weg naar een comedy club waar wij plaatsen hadden gereserveerd voor een avondje comedy.

Dit weekend was namelijk het international Dublin comedy festival en de stad had overal shows. Toen wij in de, zeer kleine, club binnenkwamen bleken onze gereserveerde plaatsen front row seats te zijn en wij gingen er dan ook goed voor zitten. Het Amerikaanse comedy team vroeg om veel interactie uit de zaal (beschrijf waar de volgende scene plaatsvindt, wie er aan deelnemen etc.), maar die zaal was erg stil. Wij daarentegen niet dus 90 procent van de suggesties kwam bij ons vandaan. We hadden een top avond en lagen af en toe blauw van het lachen.

Toen wij na afloop van de show terugliepen naar het hotel was de stad nog steeds in feeststemming vanwege de Gaelic football finale. We liepen dan ook een kroeg binnen in de buurt van ons hotel die afgeladen was met feestvierders en waar naast het bier de muziek rijkelijk vloeide. Uiteraard werd The wild rover gespeeld die wij uit volle borst mee brulden. Na dit muzikale intermezzo was het einde van onze tweede dag in Dublin aangebroken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten