donderdag 30 april 2009

Potomac Mills

Omdat het programma dus omgegooid was, kwamen we nu bij de outlet mall Potomac Mills. Deze ligt op ongeveer drie kwartier van Washington in het pittoreske Woodbridge. Zonder veel ideeën, maar met wat tijd om handen gingen we het winkelcentrum in, maar daar gebeurden echt hele rare dingen!!

Zo kwamen we bij de Tommy Hillfiger terecht en daar kocht René een paar polo’s (jammer dat hij er niet direct 1 aantrok om zijn groene Lacoste om te wisselen die onder de koffie zat J). Maar veel verrassender: ook Simon ging aan de polo. En nog verrassender (Frank viel zelfs om!): het werd een roze. Staat hem bijzonder goed, Simon maakt zich alleen zorgen of hij nog wel bij Mirella het huis hiermee in mag. Om de garderobe compleet te maken raakte Simon werderom voor een koopje (25 dollar) aan een kek jeans jasje bij GAP. Samen met een bij Dockers gekochte zonnenbril kon hij er helemaal tegenaan deze zomer. Frank ging overigens ook aan de zonnebril, en had bij Levi’s/ Dockers ook nog twee hoodies. De Levi’s deed het goed overigens, ook Dennis en René deden daar een duit in het zakje.

Maar het feest was nog niet op. In de Disney winkel was het feest voor Frank, want hij kon voor een scherpe prijs verkleed spullen voor zijn dames op de kop tikken. René bezocht met succes nog de Nike winkel. En zoals echt iedereen weet: de doppen van een iPod zijn natuurlijk niks, dus bij de plaatselijke Radio Shack investeerde Frank nog wat dollars om zijn oren te redden door een nieuwe koptelefoon te kopen.

Hoewel eerst gedacht dat Pomotac Mills redelijk klein was, bleek dat toch niet waar te zijn. Dus aan het eind van de avond kwamen we nog in de tijdproblemen. Dennis splitste zich af om een cadeau voor Ans te kopen, terwijl Simon zich liet masseren o.a. vanwege pijn in zijn been. Om 9 uur sloot de boel en stonden we plotseling buiten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten