|
Katies Cookies waren erg goed! |
Als echte foodies was er dit weekend in Haarlem een festival waar we natuurlijk heen moesten. Geen muziek, maar wel veel verschillende soorten eten. we waren hierop geattendeerd door de Slow Food organisatie waar we lid van zijn en die het erg aanprees. Een kleine tegenvaller was dat toen ik nog even op de site keek waar we zijn moesten, ik zag dat er geen vis en vlees geserveerd werd, dus dat was toch wel een beetje erg jammer. Met Daan en Jeroen op de achterbank reden we naar de Lichtfabriek, klein kwartiertje rijden. Na binnenkomst doken de heren gelijk de trap op naar boven, want daar bleek een workshop bonbon maken te zijn en liefhebbers van het bruine goud dat chocolade heet, zaten ze als eerste aan de tafel om daaraan deel te nemen. Overigens lieten ze de groenten en vruchten die ze onderweg op de tafels passeerden zonder problemen links liggen, om de een of andere reden leek ze dat bijna geen enkele moeite te kosten :-).
|
Topchefs patisserie |
Dat gaf Ans en mij de mogelijkheid om de rest van de beursvloer te verkennen. Sommige leveranciers kenden we ondertussen maar al te goed, zoals Anne & Max en L'Amuse. Maar we maakten ook kennis met
Lovechock, heerlijke "raw chocolate" uit Ecuador. En
Katies Cookies was ook een mooie ontdekking. Ans werd verblijd met een kaart van Amsterdam met daarop veel vegetarische en veganistische restaurants. Ondertussen waren de mannen klaar met de bonbons, die zagen er verrukkelijk uit, maar met Daan en Jeroen op een festival rondlopen, daar zijn ze nog net even te klein voor. We liepen denk ik nog een uur rond, aten waterijsjes met rabarber smaak en kochten nog wat gezonde snoepjes en twee flesjes
Big Tom tomatensap en toen besloten we maar naar huis te gaan. Op weg naar de uitgang namen de heren nog even een tosti en speelden "uitgestorven dieren memory" en toen was het wel genoeg. Volgende keer a) graag vlees en vis en b) toch even opvang voor Daan en Jeroen zoeken :-).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten