|
Eigen gemaakte milkshake, yummie! |
In Zwanenburg is sinds kort de Milkshake Company gevestigd. Zoals de naam al doet vermoeden worden daar voornamelijk milkshakes verkocht. Maar wel op een bijzondere manier: er is eigenlijk al een basis shake gereed, daar wordt een siroop aan toegevoegd, dan even in de mixer en klaar is Clara (met overigens achter de toonbank echt het meest stupide personeel dat je je voor kunt stellen, kassa nodig om twee maal 1,50 uit te kunnen rekenen bijvoorbeeld). Nu kan dat soms best lekker zijn, want de jongens wilden er graag steeds heen, maar afgelopen week besloten we ook om eens zelf een milkshake te maken, om te kijken of die eigenlijk niet veel lekkerder zijn. Dus met Hertog biologisch vanille ijs, een scheutje melk en een halve doos aardbeien uit de Betuwe gingen Jeroen en ik aan de gang. We pakten de blender, deden de genoemde ingrediënten erin en twee minuten op vol vermogen shaken maar. dat resultaat ging in een mooi glas en om het af te maken deden we er een flinke toef slagroom op en een lekkere kers (ook al vers vanuit de Betuwe). Het resultaat was verbazingwekkend lekker, veel voller en fruitiger dan de Milkshake Company ooit voor elkaar heeft gekregen. Ook best verrassend: er vanuit gaande dat je een glas van ongeveer 200 ml neemt en er geen slagroom op doet, vallen de calorieën van zo een verse shake ook nog best mee, namelijk ongeveer 250 stuks per glas. Nou, dat kun je er op een dag toch wel gewoon lekker bij hebben. Ik denk dat we binnenkort nog wel een shakeje zullen nemen (we hebben tenslotte nog een halve bak ijs over, die moet je natuurlijk niet laten bederven :-)).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten