zondag 23 november 2014

Runners World Kookboek

Een aanrader!
Als je je lichaam ook qua voeding wat beter wilt prepareren om harder en verder te kunnen hardlopen, dan is dat voorwaar geen sinecure. Je kunt je lichaam volstoppen met vast ontzettend gezonde zaken (ik denk aan broccoli), maar je moet het toch ook nog wel een klein beetje lekker vinden. Nu gaat dat niet vaak heel goed samen, dus toen ik in het blad Runners's World las dat er nu een kookboek was die het beste van de twee werelden bij elkaar ging voegen, was ik toch wat sceptisch. Maar voor de prijs van 11,95 durfde ik dan weer, durfal die ik ben, de gok wel te wagen. Het eerste gerecht dat ik uit het boek maakte was een mango gazpacho en die ging erin als Ketellapper. Daarna een fijne minestrone soep, een pittige tonijn salade me peterselie dressing, een thaise avocado soep en onder andere een kip stoofschotel met zomer groenten (passend in deze tijd van een warme winter :-)). Ik moet zeggen dat tot nu toe alles gewoonweg heerlijk smaakt! En het voordeel is dat ik niet de enige ben die dat vind, maar dat gelukkig de hele familie er lekker van mee peuzelt. Na een gerecht of 8 (van de 150) heb ik nog geen enkele keer misgeschoten, dus wat mij betreft is het een aanrader voor iedereen die wat bewuster wil eten, of je nu hardloper bent of niet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten