|
De fles van Ans |
Na de verjaardag van Daan was het vandaag de verjaardag van Ans. Tien jaar geleden heeft ze inderdaad het mooiste verjaardagscadeau gehad wat er maar mogelijk is met Daan, maar de dag daarna kreeg ze van mij een hele mooie fles port. Daar vertelde de verkoper toen bij dat we hem eigenlijk nog 10 jaar moesten laten leggen, want dan zou hij helemaal perfect zijn. Mooi verhaal, maar dat zouden we toch niet volhouden. Maar wat blijkt: dat was toch het geval. Dus naast dat we vandaga de verjaardag van Ans vierden, vierden we ook de verjaardag van de fles Cockburn Vintage Port. Het was daarom nu een perfect moment om de verjaardag van Ans ook extra luister bij te zetten, door de fles port open te maken. Dus vanavond om negen uur was het zover. Eerst op temperatuur laten komen, daarna decanteren, even laten rusten en daarna een glaasje voor Ans. En wat denk je: hij smaakte echt ge-wel-dig!! Het was zonder meer het wachten waard. Cheers op Ans en Daan!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten