zondag 28 juli 2013

Woodstone

Heerlijk pizza eten in Hoofdorp
Vooruit, we doen nog even een blogpostje over uit eten gaan, dat doe ik al bijna nooit :-). Vandaag begon het met wat bedrukt weer, maar 's middags brak de hemel weer open en werd het weer flink warm. Omdat niemand zin had om in de keuken te staan met die warmte, besloten we om uit eten te gaan. Omdat we niet weer bij Het Gemaal uit wilden komen en we ook Aziatisch even wel gezien hadden, kwamen we uit op Italiaans. Normaal gaan we dan naar Martini's, maar we kozen in dit geval toch voor iets anders. Ik had Rene ooit een enthousiast verhaal zien schrijven over Woodstone in Haarlem. Een kort bezoek aan de website leerde dat er ook een vestiging in Hoofddorp was en omdat we het idee hadden dat het daar minder druk zou zijn, besloten we hier naar toe te gaan. 18 minuten later waren we geparkeerd en zag ik dat deze Woodstone net als die in Haarlem aan een bioscoop vast zat.

Lekker dessert!
Reserveren kan je hier niet, maar er was direct een tafel beschikbaar, waarna we aanschoven en allemaal een lekkere pizza bestelden. Er is ook een speciale pizza voor mensen die op de calorieën letten, waarbij het midden van de pizza eruit gesneden is en met een salade opgevuld is. Als voorgerechten hadden we gamba's in chili saus en calamari, die ook door Jeroen en Daan heerlijk meegepeuzeld werden. De pizza's arriveerden al snel na het voorgerecht en waren heerlijk! Voor Daan en Jeroen te groot en omdat ze zo lekker waren, namen we ze toch mee in een doggybag. Dan lusten jullie natuurlijk ook geen toetje meer, hé jongens.....? Natuurlijk wel papa,doe niet zo flauw, daar hebben we altijd een plekje voor. Dat bleek want een mega stuk tiramisu en een bananen-caramel taart verdwenen geheel als sneeuw voor de zon. Wat ook leuk om te zien was bij Woodstone was dat de bediening ook heel goed met de kids omging en zelfs mee wilden gaan spelen op de iPad. Dat is voor ouders ook erg belangrijk end at voelde me hier goed aan. Helemaal super, ik zet Woodstone op de lijst met restaurants waar we vaker gaan komen!

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen dat voor jullie Woodstone ook goed bevallen is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor een quick bite van een uur ofzo helemaal prima. Maar zo zal het concept ook wel bedacht zijn, toen ze dachten "kom, ik ga mezelf eens naast een bioscoop vestigen".

    BeantwoordenVerwijderen