donderdag 22 september 2011

Hieperdepiep!!!

Fijn wakker worden!!!
Woensdag was het weer zover, ik was jarig! Dit jaar 42 geworden, nog 60 jaar te gaan! Om half acht werd ik door Daan en Jeroen verblijd met een heerlijk ontbijtje, Christoph Pave brood van Het Vlaamsche Broodhuijs met een omelet met ingrediënten van de Kwekerij op de Osdorperweg (heerlijk, die bak tomaten!!). Daarna kreeg ik de cadeaus van de jongens. Daan had een mooie tekening gemaakt van het feest en ik kreeg van hem een tegoedbon voor het bakken van een aantal Duckstad Burgers (lekker!!!!). Jeroen had zich creatief uitgeleefd en had een portret van mij getekend, dat, eerlijk is eerlijk, ook echt op mij leek, inclusief grijs haar en een kale knar! Daarna kreeg ik van Ans, Daan en Jeroen mijn grootste cadeau, namelijk drie paar Bjorn Borg sokken (als dat geen klassiekertje is :-)). Het feit dat Daan gisteren ziek was geworden en daardoor Ans geen tijd had gekregen om verder te shoppen heeft mij wat dat betreft niet geholpen :-).

De rest van de dag was het redelijk relaxed. Veel gefeliciteerd. Waar dat vroeger met de telefoon gebeurde, kreeg ik nu whatsapps, facebook, sms, e-mail en mijn moeder en schoenmoeder belde (inderdaad, erg old school). Toch altijd leuk. Om het goed af te ronden, besloten we 's avonds bij het eetcafe "De Toerist" te gaan eten, waar je geen haute cuisine moet verwachten, maar waar de sate dan wel weer erg goed is! Dat was hartstikke gezellig en een leuk slot aan een ontspannen verjaardag!!

4 opmerkingen:

  1. En hierbij nogmaals de felicitaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeps, ik zou je woensdag nog feliciteren helemaal nadat ik je berichtje over taart halen had gelezen.

    Bij deze alsnog gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Den, ik dacht heel even dat je zo blij was met je sokken dat je hoofd ontvlamde. Gelukkig is het het schijnsel van lampje wat wat ongelukkig op het plafond boven je hoofd zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha, nou je het zegt!!! Ik lijk zo de grote Satan wel :-).

    BeantwoordenVerwijderen