vrijdag 20 januari 2012

Paul Turner, jammer hoor

Paul: helemaal gek!!!
Terwijl ik dit schrijf, is de finale van The Voice of Holland nog in volle gang. Iris en Chris zitten er nog in en Erwin zwaait zojuist af. Maar wat jammer was, was dat Paul Turner de eerste was die het veld moest ruimen. Nou heet het programma The Voice (Paul was zeker niet de beste zanger) of Holland (Paul is een Engelsman), dus dat hij uiteindelijk niet de winnaar is geworden, is eigenlijk wel logisch en terecht. Maar het was sowieso al erg knap dat hij zo ver is gekomen. Iemand met een aanstekelijk enthousiasme, die de hele zaal op zijn kop kan zetten. Dan hoef je in principe ook niet de allerbeste stem te hebben, dan ben je in staat om een heel groot feest te maken en dat is uiteindelijk toch waar het om gaat. Ik zag hem zondag nog op tafel dansen bij Carlo en Irene, en je kon het plezier er vanaf zien springen. Het lukte hem om iedereen even een paar minuten mee te nemen naar Planet Paul. Maar helaas, de planeet explodeerde net even een paar uur te vroeg en de hele gay community die de afgelopen weken Paul veilig stemde, liet het deze keer helaas afweten. Vanaf het begin stond hij onderaan, ik had nog de hoop dat hij de pauze zou overleven, maar dat was dus niet zo. Het goede nieuws voor Paul is dat hij in ieder geval een plaat mag maken met de manager van Van Velzen. Dat is toch een mooie prestatie voor iemand waar we 5 maanden geleden nog nooit van gehoord hadden. Succes Paultje, maak er wat moois van.

Nu even de laatste uitslag bekijken. Iris en Chris staan naast elkaar en over een paar minuten weten we het. Nu duimen voor Chris, want Saaie Iris met haar klote harp kan toch niet met de hoofdprijs weglopen....?????

2 opmerkingen:

  1. Tja, beangstigend, mensen vonden de harp mooi.......je kunt het je niet voorstellen, maar toch was het zo. Als je de stem van Chris zou hebben en de uitstraling van Paul, dan had je de superartiest gehad. Maar ja, dan was hij al lang bekend geweest en had hij The Voice niet nodig gehad, denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen