woensdag 25 april 2012

Afscheid CRM

De rots van Geert Jan, emotioneel en geweldig!!
Dinsdag was het de dag waar ik een tijd tegenop had gekeken. Die avond was namelijk het afscheidsfeestje van CRM Distributie. Na 7 jaar en 1 maand verlaat ik deze geweldige portfolio, met pijn in mijn hard, om binnenkort een nieuwe uitdaging bij de portfolio Financieren. Om 17.00 uur was ik bij Paushuijse in hartje Utrecht (na een half uur zoeken, dat heb je als je op de navigatie vertrouwd hier) en vanaf die tijd stroomde er flink veel mensen binnen, en kwamen er meer dan 150 mensen. Het gaf me een heel erg goed gevoel dat dat diverse mensen tijdens de borrel een toespraak wilde doen. Marco en Astrid hadden een heel leuk verhaal, waarbij ik leerde dat "ritselaar"  soms ook een groot compliment kan zijn :-). Daarna kreeg ik van Geert Jan een rots, en hij vertelde een mooi verhaal waar ROTS voor hem voor stond als hij aan mij dacht: Resultaat, Overzicht, Team, Succes (=ROTS). Voor mij een erg emotioneel moment en ik had moeite om de ogen droog te houden. Echt super om dit te horen en voor mij een geweldige samenvatting van de afgelopen 4 jaar hoe ik met GJ samengewerkt heb. Voor mij had ik de afgelopen periode echt geen betere Business Architect kunnen voorstellen!

Namens Daan: bedankt voor de koptelefoon
Daarna een toespraak van Berber, met veel humor en hele mooie herinneringen, waarbij ik ook soms even moest slikken. En als afsluiting Erik die over onze samenwerking sinds hij portfolio manager was geworden vertelde. Het was een mooi moment, maar het bleef voor mij moeilijk om de huidige zaken en mensen los te laten, maar dat moet natuurlijk. En dan helpt het als je ziet hoeveel mensen er waren om me succes te wennen en toch ook om te zien dat het jammer gevonden werd dat ik weg ging. Ik kreeg ook een paar ontzettend leuke cadeaus. Wijn en heerlijke asperges, een paar mooie boeken en een koptelefoon van Monster (stond op de wishlist, dus die kan ik afvoeren daarvan :-)), waar Daan heel erg blij mee was. maar het allerleukst vond ik de steen die ik van Harrie kreeg (speciaal uitgezocht naar mijn persoonlijkheid en karakter) en het kookboek, waar heel veel mensen uit mijn programma recepten hadden opgegeven plus daarbij een persoonlijk boodschap. Vanavond begon ik erin te lezen en uit de verhalen straalde zoveel warmte dat het niet lukte om het droog te houden.

Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad bij CRM Distributie. Mooie resultaten, maar met name heel erg veel mooie mensen. Iedereen met wie ik samen heb gewerkt: het was een feest om dat te mogen doen. Dank voor jullie inzet en energie en ook jullie humor. Dat ga ik op zeker missen!!!!!

1 opmerking: