zondag 16 maart 2014

Eindelijk tegenstand

Het winnende team, ook na een pittige strijd
Inmiddels is de normale hockey competitie gestart. De eerste wedstrijd van HC Spaarnwoude E1 was alweer een klinkende 9-0 overwinning, de jongens beginnen eraan gewend te raken. En dat hebben ze geweten. In de wedstrijd van deze week, gingen de mannen er een beetje vanuit dat ze ook FIT wel even op zouden rollen. Dat bleek toch even wat lastiger dan de heren verwacht hadden, want bij rust stonden ze mooi 1-2 achter. De koppies stonden wel even wat anders dan normaal. De tweede helft was het berespannend en zelfs voor jongens van een jaar of negen begon het echt fysiek en erg venijnig te worden. Een enerverend scoreverloop, want na een 1-2 achterstand werd het een 3-2 voorsprong met nog 5 minuten te spelen. Toen werd het 3-3 en leek het voor het eerst naar een puntendeling te gaan, maar de jongens wilden er niets van weten en drukten FIT strak de verdediging in en in de laatste twee minuten werd het alsnog een 5-3 overwinning. Felicitaties voor het team, dat kennelijk ook op doorzettingsvermogen het resultaat over de streep kan sleuren. Goed zo, mannen!!