dinsdag 17 december 2013

Restaurant Podium

Aardig dessert, maar wat een slecht restaurant
Afgelopen week had ik een diner met een aantal collega's. Omdat we niet te ver wilden reizen, kozen we voor het Culinair Podium. Daar had ik al twee keer gegeten en dat was qua eten erg goed geweest, de service liet soms wat te wensen over. Toen ik naar het restaurant reed, kwam ik tot de conclusie dat het op een andere plek was dan ik had gedacht. Dat bleek te kloppen want het Culinair Podium was verhuist en was nu Restaurant Podium geworden. Nou ja, van de locatie moest men het vorige keer ook niet hebben, dus dat zal niet zoveel uitmaken. Dat klopte, in ieder geval voor hoe het restaurant eruit zag. Dat was wel prima, inclusief erg goede stoelen (niet onbelangrijk!). Maar daar hield het ook echt op. Het eten was redelijk, maar zeker niet super te noemen. En het was heel erg weinig, na vier gangen was het einde oefening en zat iedereen aan tafel elkaar nog aan te kijken of er nog iets te bikken was. Bij de koffie kregen we ook geen friandises, het enige dat eraf kon was een heel erg kleine en doorzichtige kletskop. Het bedienend personeel had ook weinig aandacht voor ons en was meer bezig om hun haarlok in de juiste positie te houden en ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat ze ons liever kwijt dan rijk waren, zo snel werden de gangen na elkaar weggewerkt. Bij het weggaan was er niemand om ons met het pakken van de jassen te helpen, de deur open te doen of om ons ook maar een "fijne avond" toe te wensen. Jammer dat het zo moest, maar dit was bijzonder teleurstellend en ik weet zeker dat niemand van het gezelschap hier ooit nog een keer terug gaat komen.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook bij het "oude" culinair podium geweest en heb daar prima gegeten. Na dit verhaal laat ik het nieuwe podium zeker aan mij voorbijgaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was ook erg teleurgesteld, want de vorige twee keer waren primadeluxe. Maar het is er ook erg op achteruit gegaan en ook de klachtafhandeling is ook nog eens beneden alle peil.....mij zien ze mij er in ieder geval echt nooit meer. Baggertent.

    BeantwoordenVerwijderen