|
Steengrillen, samen met de Angry Birds |
Nadat de voorbereidingen voor het diner van tweede kerstdag afgerond waren, was het tijd om te beginnen met de activiteiten voor eerste kerstdag (ja, het lijkt de omgekeerde wereld wel). Die waren echter een stuk makkelijker dan, want naast het uit de kelder halen van de steengrill, het maken van de oven frites en het opwarmen van het stokbrood was er weinig te doen om het feestmaal te kunnen starten. We hadden wel twee extra gasten aan tafel namelijk
rode Angry B en
zwarte Angry B, die de hele avond op tafel hebben gestaan. Ondanks het feit dat het nu niet bepaald de grootste culinaire hoogstandjes waren, was het prima te doen, met erg mals vlees en voor Ans een selectie van tonijn en zalm. Het geheel werd luister bijgezet door een hele mooie, biologische witte wijn uit Italie, een Collesanti van Marco Carpineti uit Lazio, u aangeboden door
Smaragd Wijnen. En voor mij natuurlijk een heerlijke San Pellegrino, die was ook niet te weerstaan :-). Prima om zo in de familie setting te doen, wel noodzakelijk om zondagochtend even de
Delphin aan te zetten om de lucht in de kamer te reinigen, de gasten ontvangen in een geur van geschroeid vlees en vis is toch niet zo vriendelijk :-).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten