donderdag 24 oktober 2013

La Chocolaterie de Jacques Genin

Klssieke Mille Feuille
De wrange smaak die we in onze mond hadden van het bezoek aan het fan-tas-ti-sche goochelmuseum moesten we natuurlijk wel snel kwijt. Gelukkig deed de kans zich snel voor om dit voor elkaar te krijgen. De locatie waar we dat konden doen was bij La Chocolaterie de Jacques Genin. Deze zaak wordt als de haute cuisine van de chocolade in Parijs aangeduid. Dat merkten we ook wel bij binnenkomst, want het was best een wat chique bedoening. De bijzonder nette serveerster bracht ons, na ons eerst weer even achter een koordje gezet te hebben, naar onze tafel en daar kregen we een kleine, maar appetijtelijke menu kaart. We bestelden twee klassiekers van Jacques, te weten de warme chocolade melk (eigenlijk gesmolten, pure chocolade) en de mille feuille (een wat meer up scale versie van een tompouce). Daarnaast een selectie van zeven bonbons voor Daan, terwijl zowel Ans als Jeroen een eigen keus maakten uit het grote aanbod karamels. Er was maar een woord voor al deze zaken: HEERLIJK! Het zal niet verbazen dat de prijs er ook wel naar was, maar zowel de omgeving als de heerlijke lekkernijen waren dat meer dan de moeite waard. Voor een rustpuntje waar je na een dag wandelen heerlijk een uur de voeten kan laten rusten en zonder gigantische hoeveelheden weg te werken toch kan genieten is het aan te raden om een bezoek te brengen aan Jacques Genin. Lekkerrrrrrr!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten