zaterdag 25 juli 2009

Vliegen, vliegen, vliegen

De check out bij het hotel ging soepeltjes. En Ans reed, ism de navigatie, in 1 keer naar het vliegveld toe. Daar aangekomen stond er ook nog maar een korte rij voor de balie van Britisch Airways, dus ook dat was snel voor de bakker. We moesten wel 45 dollar extra betalen, omdat 1 tas te zwaar was geworden (dat geldt dus echt per stuk, want aan het totaal gewicht dat we mee hadden mogen nemen, kwamen we bij lange na niet). Dat was voor het eerst in mijn leven. Gelukkig paste Jeroen nog wel in het vak voor de handbagage, dus voor hem hoefden we niets extra's te betalen :-).

Op het vliegveld konden we nog een klein beetje winkelen (zo kocht ik een prachtige Hermes stropdas), maar heel veel was er nu ook weer niet te beleven op het vliegveld van San Francisco. We waren daarom keurig op tijd bij de Gate, maar bij het achteruit rijden van het vliegtuig, had men een kleine botsing, dus uiteindelijk vertrokken we met 45 minuten vertraging. Volgens mij hebben alle Engelse maatschappijen waarmee ik gevlogen heb, nog nooit 1 keer op tijd gevlogen....Tijdens de vlucht kocht Leny een bijzonder fraai horloge van Anne Klein en een aantal lipsticks Ans een electronische muggenverjager! De purser werd een beetje gek, want de dames wilde steeds wat anders zien, maar de sale kwam er uiteindelijk, dus hij is niet voor niets heen en weer gelopen. Tijdens de vlucht probeerde iedereen wat te slapen. nou ja, iedereen.....Daan probeerde het 2 seconden zei toen zei hij dat het niet lukte en ging toen maar verder spelen op zijn DS (Lego Batman), want daar ging hij vast slaperig van worden. Niet dus, de beste jongen is als enige de hele reis helemaal wakker gebleven!!!

Na 9,5 uur kwamen we aan op Heathrow, mooi op tijd om nog even een Jill Sander 5 voor Leny te kopen............maar niet dus! de tassen van Hans en Leny werden uit de controle gehaald en het duurde een half uur voordat die gecontroleerd waren! Het werd nog haasten naar gate a2 en verder dan even bij Harrods vragen of ze Jill Sander hadden (nee, helaas...), kwamen we dus niet :-(. Toen we aankwamen bij de gate begon men net te boarden, dus we waren strak op tijd.We zaten ne tin het vlliegtuig en toen.....viel Daan in slaap!!! Het ritje Londen - Amsterdam verliep verder zonder opmerkelijke zaken. Alleen kregen we pas als laatste onze koffers terug bij de bagage claim, maar ja, dat kon er nog wel bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten