zaterdag 18 juli 2009

Desert View en Grand Canyon Village

Het laatste punt waar we een uitzicht gingen bekijken was Desert View. Ook daar was een uitkijktoren en deze keer gingen Hans en Ans helemaal naar de top. Jeroen deed een dappere poging, maar durfde halverwege niet verder, papa moest hem weer naar beneden dragen, maar al heel kanp dat hij zover was gekomen. Bij terugkomst op de benedenverdieping (waar een giftshop gevestigd was) kocht Dennis snel een cd met authentieke (lees: oude) cowboy liedjes om in de auto te kunnen draaien om de cowboy ervaring helemaal af te maken.
Het eten bleek niet te zijn wat we ervan verwachten, dus belsoten we door te reizen naar Grand Canyon Village. Daar was het eten OOK niet wat we ervan verwachten, het was self service en een nogal grote, ongezellige zaal waar we ons eten naar binnen schoven, maar ook niet meer dan dat (eten was overigens niet bijzonder slecht ofzo, maar het was gewoon niet zo gezellig om te blijven zitten).
Daarna gingen we naar de general store en dat was weer prima. We kochten wat cadeautjes voor Daan en Jeroen (één van de verkopers vroeg of Jeroen niet liever een bruin tasje ipv een roze tasje wilde, wat denk je zelf???) en deden inkopen voor het eten van vanavond bij de supermarkt in de General Store die zoals ik gisteren al had ontdekt goed gevuld was. Daarna gingen we terug naar het hotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten