dinsdag 14 juli 2009

Warme nacht

Het was een warm nacht. Tenminste buiten dan. In onze kamer loeide de airoc als een dolle en dat was ook lastig te managen. Dat komt vooral door de positie van de airo, die staat beneden naast het bed, waardoor het daar sterfens koud wordt, terwijl de rest van de kamer gezellig warm blijft.

Daan en Jeroen hadden er geen last van, die waren zo moe dat ze als een blok sliepen, maar papa en mama hadden wat meer problemen om de slaap te vatten. Ik was sowieso weer om half zeven strak wakker, dus ben ik buiten gaan zitten net buiten de kamer en daar is het nu wel uit te houden. Hoewel de temperatuur nu wel weer snel op begint te lopen.

En net even een bijzonder moment: onder ons raam stond de Franse lesbo club die een motortocht aan het maken is. Ik heb niks tegen dames die van andere dames houden, maar als ze op een parkeerplaats gaan staan en dan een paar minuten hun motoren gaan staan l;aten ronken, dan zijn het gewoon een stelletje aso's die beter op kunnen zouten, omdat ze de andere gasten storen. dus blij dat ze weg zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten