zondag 26 juli 2009

The votes of the Dutch Jury

In onze vakantie hebben we heel wat hotels aangedaan. Van sommige kregen we tranen in de ogen van ontroering, van anderen van verdriet. Hierbij een overzicht van de hotels en de beoordeling ervan:

San Francisco, Handlery: kamer 8, locatie 10
San Simeon, Best western: kamer 7, locatie 7
Santa Barbara, Fes Parker's Double Tree Resort: kamer 10, locatie 8
Long Beach, Hyatt Regency: kamer 6, locatie 8
San Diego, Handlery: kamer 8, locatie 7
Palm springs, Best Western: kamer 4, locatie 7
Laughlin, Aquarius: kamer 9, locatie 6
Grand Canyon, The Grand: kamer 7, locatie 8
Las Vegas, Excalibur: kamer 3, locatie 7
Bakersfield, Sheraton: kamer 10, locatie 6
El Portal, Cedar Lodge: kamer 6, locatie 7
San Francisco, Best western Americania: kamer 9, locatie 6

De winnaar, met een haartje voorsprong, is Fess Parker's Double Tree resort gewonnen, omdat we de score voor de kamer de doorslag laten geven bij een gelijke score, namelijk met het Handlery in San Francisco. Bakersfield komt op een bijzonder goede plaats in de lijst, zeker voor een plek waar verder weinig te beleven valt, anders dan een bezoek aan de plaatselijke Rabobank (er schijnt overigens ook een Rabobank Arena in Bakersfield te zijn, maar dat ter zijde).

Onderaan de lijst komen Palm Springs (mn vanwege de kleine kamer maar met name de bijzonder slechte airconditioning in een plek wara het 47 graden was) en de echte bottom feeder is Excalibur, waar we voorafgaand aan de vakantie echt het meest van verwacht hadden en wat ook één van de grootste teleurstellingen van de vakantie is geweest!!

Komende week doe ik nog een korte lijst met hoogtepunten van de vakantie en dan sluiten we het blog af. Einddatum daarvan is 31-7 (dan blijft hij nog wel toegankelijk via internet, maar worden er geen nieuwe posts meer toegevoegd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten