vrijdag 17 juli 2009

Sunset in the Canyon Tour


Ik was net op tijd terug, want om 16.50 uur was Joe, onze gids, al gearriveerd. Snel de boodschappen naar boven, de yogurth in het ijs zetten en weer naar beneden sprinten. Strak om 17.00 uur vetrokken we. We deden eerst een rondrit door het bos met allerlei wetenswaardigheden daarover en onderweg spotte Ans een Elk, waarvoor ze een prijs van Joe kreeg! Onze eerste echte stop was "the tower". Dat is een toren die gebruikt wordt om te zien of er bosbranden zijn. Daan en Hans liepen zonder problemen omhoog, echt heel stoer van die grote vent (en van Daan ook :-))!). Ans en Dennis bleven op de helft steken, Leny filmde het geheel en Jeroen? Die lag lekker in de jeep te slapen.
Daarna door naar de Canyon en die was prachtig! De kleuren van de neergaande zon op de Canyon geven een prachtig beeld dat per minuut ongeveer verschillend is. Bijzonder mooi om te zien en mee te maken, weer heel anders dan de plaatjes die je in een helicopter ziet. Daan en Ans liepen nog een stuk van het pad dat om dit deel van de Canyon loopt. Uiteindelijk verzamelde we ons om het startpunt van het "hiking trail" om de zon onder te zien gaan.Dat gaat tegen het eind echt heel snel, je kan de zon als het ware zien bewegen. Wederom een hele mooie ervaring die we niet hadden willen missen!!
Daan had overigens de smaak te pakken: hij wilde veel foto's maken, want fotograferen vond hij echt heel erg leuk, daarover komt nu zijn eigen eerste blogpost!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten