dinsdag 14 juli 2009

Feelling hot, hot hot.....


Na het winkelen was het nog een korte rit van 25 minuten naar ons hotel. Bij het uitstappen konden we het echt bevestigen: het is echt HEET in Palm Springs. Bij het inchecken een leuke verrassing: het ontbijt (niet bijzonder maar wellicht toch voldoende) is bij de prijs inbegrepen. Dat zijn we in de USA niet gewend!


Daarna de spullen zelf naar boven brengen (waar is een bell man als je er één nodig hebt, potdikke!), airco's op 15 graden en een verlate lunch cq verbroegd diner eten in de vorm van de eerder gekochte broodjes en yougurth. Daarna het zwembad! Dat was net lekker geworden, want de zon was achter een berg verdwenen. Iedereen nam een frisse duik en dat zorgde voor de broodnodige verkoeling. Na een uurtje of 2 gezwommen te hebben ging Dennis even de DSen van de jongens halen en kwam er toen achter dat er een electra storing was. Dat betekent: geen licht en geen airco. Dat is even minder. De paar uur daarna was het een op en af van het wel/ niet doen van de elektra. Op dit moment doet alles het, dus we knijpen onze handen dicht, dat dat het volhoudt tot morgenochtend, want slapen in deze temperaturen gaat anders geen feest worden!


Morgen vertrekken we naar Laughlin in Nevada (vandaag ingeklokt op 48 graden Celsius) en verlaten we dus California. Er is inmiddels flink wat drinken ingeslagen bij de plaatselijke liquor store (dat zijn die dingen die vaak overvallen worden in films en real live soaps), want het wordt een tocht door de woestijn. Het is een kleine 4 uur rijden (non stop), dus we zullen er wel iets langer over doen. Je met toch eten en tja.....je weet tenslotte nooit wat er je pad kruist op zo'n dag :-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten