dinsdag 21 juli 2009

Rat Pack is Back....en wij gaan weer weg

Bij binnenkomst in de zaal van het Plaza, werden we door een Italiaan naar onze plek begeleid. Gelijk werd aangegeven dat we ook nog konden upgraden naar onze eigen tafel, waar dan geen andere mensen aan zouden zitten, een boot zogezegd. Dat klonk goed, kostte 10 dollar per persoon dus dat deden we maar (geen idee wat die VIP kaarten dan verder inhielden overigens, zal toch niet alleen dat suffe T-Shirt zijn geweest..??). Na verloop van tijd kwamen een paar meiden een foto maken (waarvan we toen als wisten dat we hem NIET gingen kopen) en daarna de cocktail waitress. dat was een beetje een deceptie: cocktails hadden ze niet, dus uiteindelijk nam ik een Diet Coke, Leny een heerlijk flesje bronwater (bijzonder klein flesje) en Hans een Heineken, maar dan natuurlijk wel zonder glas (de serveerster dacht: er zit toch al glas omheen, dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan!). Maar dat was wel het enige minpuntje. strak om half acht begon de show en wat heel leuk was, was dat je gewoon foto's mocht nemen. Video mocht natuurlijk niet, maar Nederlanders als we zijn (wij verstaan natuurlij geen Engels als we dat niet willen, hebben we toch een paar kleine opnamen gemaakt). Show was uitstekend, hans had het grotendeels al gezien in Carre, maar we genoten er nog met volle teugen van. Ook degene die Joey Bishop speelde (wat ipv een zanger de enige stand up comedian van de Rat Pack was), deed dat geweldig en zorgde voor de nodige lachen. Al met al een uitstekende show, dat hoort toch wel bij Vegas. Aan het eind van de show gingen Leny en Dennis op de foto met de cast van de show, dat is een mooi plaatje geworden! We waren daar gelukkig net op tijd, want na ons kwam een stel, waarvan de wat oudere en corpulente mevrouw net even iets te diep in het glaasje had gekeken, achterover kukkelde en het achtergrond decortje mee naar beneden trok. Dat werd vervolgens niet meer gemaakt, want de mensen van de rat pack zijn geen timmerlieden!
Na de show weer op huis aan en gelukkig was Jeroen snel in slaap gevallen toen ik wegging. Nog Even wat eten voor Dennis en toen zag ik wel een heel vreemd ritueel: een oude vrouw die de gokkast waarop ze ging spelen aan het zegenen was, zodat de goede heer haar een schenking zou gaan doen! Als het nog even doorgaat, dan kan die kast straks ook een lepra patient genezen!
Morgen verlaten we Las Vegas weer. Voor volwassenen kan hte leuk zijn (dat vindt Ans in ieder geval niet :-)), maar met kinderen is het een absolute no go area. Ik ben blij dat we Sin City morgen daarom weer verlaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten