dinsdag 21 juli 2009

De jongens zijn moe

Na ons loopje zag je Jeroen en Daan aftaaien. Ze waren moe en wilden graag met de DS spelen. Ans had het ook wel gezien, dus zij wilde wel met de jongens op de kamer gaan zitten. Zo gezegd zo gedaan, Dennis ging nog even een loopje maken over de strip na eerst het zwembad gechecked te hebben (is redelijk groot, alleen dicht omdat het erg waaide). Zoals gezegd: wat direct opviel is dat er op de plekken waar GEEN hotels staan (maar bv souvenierswinkels) er drommen mensen staan die je kaartjes in je handen willen stoppen met foto’s met naakte vrouwen erop. Daarmee kun je op diverse manier met de betreffende dame in contact komen, van telefoon via internet tot live. Als het even tegenzit, wordt er een soort erehaag voor je gemaakt waar je jezelf doorheen moet slaan. Dat begint snel vervelend te worden. Verder passeerde ik een M&M winkel, een coca cola winkel, diverse marktjes met dezelfde souveniers (waar onder andere een verkoopster tegen een mevrouw met maat XXXL zei dat het maatje M dat ze aanhad echt geweldig stond en de betreffende mevrouw zelf zei “yes, i think so too…”, ik zou zeggen: koop eens een spiegel), het Hardrock café, het Harley Davidson Café tot ik uiteindelijk bij Planet Hollywood en het Bellagio kwam. Bellagio even ingeweest, dat zag er mooi uit en wat denk je: er waren ook gokkasten!
Daarna terug naar het hotel gelopen, met een unieke ervaring in de achterzak: twee uur op pad in een grote Amerikaanse stad met allemaal winkels, en HELEMAAL NIKS gekocht! Nou ja, net voor ik terug was, kocht ik bij Haagen Dasz een mango smoothie voor mij en een Baily’s Milkshake voor Ans. Vol trots nam ik die mee en Ans liet zich de helft goed smaken (de andere helft ging naar Leny). Wat wel erg vervelend was, was dat Jeroen, die inmiddels sliep, erg aan het hoesten was en ook warm aan het worden was. We gaven de kleine man een sinaaspril en nu maar hopen dat hij daarvan opknapt.

We trokken verder een plan voor morgen: eerst ontbijten, dan naar Caesars Palace, dan naar de Forum shops achter Caesars Palace, dan wat winkelen bij de premium outlet, dan terug naar het hotel in ieder geval voor de jongens zodat ze kunnen zwemmen (met mij of met Ans, nader te bepalen) en ’s avonds een show. Welke show is nog even “up in the air”, we kunnen nog steeds voor het tournement of kings gaan, maar een ander alternatief is de Rat Pack is Back, maar dan moet Ans of ik bij de jongens thuis blijven. Op deze manier houden we de mannen zoveel mogelijk van de straat af, want dat is echt niet goed voor hun tere kinderzieltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten