dinsdag 21 juli 2009

Las Vegas by night

Om 9 uur gingen Hans, Leny en Dennis nog even kijken naar hoe Las Vegas er ’s avonds uit ziet. Zoals verwacht is dat veel neonlicht. We liepen tot Planet Hollywood (wederom) en gingen nu daar naar binnen, omdat dat ook enige verkoeling bood (wat door Leny bijzonder gewaardeerd werd). Hans toonde zich een goede cameraman en nam diverse opnamen!

Wat overigens wel opvalt hier is dat heel veel mensen lopen met een soort vaas in hun handen. Ik heb vanavond geleerd dat dit een soort memorabilia zijn voor het bezoek aan Las Vegas. Je mag het “glas” dan houden. Als je het koopt wordt het tot de rand toe gevuld met een cocktail, bv Margaritha of Pina Colada. Gaat dus MEER dan een liter in. Of je die even weg wilt tetteren! Ik geloof dat ieder hotel wel een soort eigen vorm heeft, want ik zag bijvoorbeeld een Eifeltorenbeker vanuit het hotel Paris komen. Ze bedenken hier toch wat!
Om kwart over tien waren we weer terug in het hotel, Dennis ging naar Ans en de mannen en Hans en Leny gingen nog een gokje wagen. Of dat beter af is gelopen dan vanmiddag toen Hans er een hele 2 dollar doorheen joeg, komen we later in het verslag te weten! Gelukkig lijkt het weer wat beter te gaan met Jeroentje. Zijn koorts is gezakt en de rare blaffende hoest is ook weg. We duimen dat het zo blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten