dinsdag 21 juli 2009

The Forum Shops


In de Forums Shops aangekomen, wachtte ons nog een verrassing: de eetgelegenheden gingen was om 11.00 uur open. Aaaaahhhhhhhhh..........hadden we net geen ontbijt genomen omdat we dat daar wel zouden doen. Na laaaaaang zoeken, vinden we eindelijk een plek waar we terecht konden. te weten The Cheesecake Factory. In tegenstelling tot de titel, kon je er ook andere dingen dan gebak krijgen. We namen een mix van eiergerechten en sandwiches en ze waren allemaal heerlijk. Wederom een topper voor culinair Las Vegas. We wilden eigenlijk nog een stukje cheesecake (hoe verrassend), maar dat pastte niet meer. Hmmm....what to do.....ik weet het, we nemen gewoon een stukje mee naar huis! Hup, twee stukjes in een tasje en we hebben wat lekkers voor in het hotel. Excalibur steekt overigens schril af tegen Caesars Palace. Een verblijf aldaar had ons een veel betere experience gegeven van Las Vegas dan we nu gehad hebben. maar ja, als je alles van tevoren weet, is er ook geen gein meer aan.

Na het eten werd er wat gewinkeld: wat kleren voor de boys (bij GAP en LaCoste), speelgoed voor de boys (met een dikke kus voor oma en opa van wei ze het kregen!!) en Nike kleren voor Ans (waar Ans en leny oveirgens nog schaars geklede dames van lichte zeden tegen kwamen inclusief paarse string, en ik stond op dat moment net vissen in een aquarium te bekijken....). Verder zitten er veel exclusieve winkels tegen zoals Louis Vutton, Hermes, Prada en Cartier, to name but a view. Mijn favoriet: Roman Times met hele mooie klokkies, maar net even buiten mijn budget. Zo begonnen de Rolexen bij 85.000 dollar en hadden ze de grootste IWC collectie op voorraad (niet overdreven, er lagen er meer dan 100 uitgestald) die ik ooit gezien heb. Als je een kee rgeluk met de roulette hebt gehad, kun je gelijk door naar deze winkel!

Inmiddels bleek wel dat Jeroen nog niet helemaal beter was, dus besloot Ans om terug te gaan naar het hotel, daar wat te gaan zwemmen en dan de rest van de dag op de kamer met de mannen te blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten