dinsdag 14 juli 2009

Lunchen met de sterren


Na de show (die overigens “Believe” heet) wilde Jeroen en Daan allebei een ketting hebben, die een hoofdrol in de show speelt. Voor 5 dollar per persoon waren ze het mannetje. Vervolgens gingen we lunchen. Dat deden we naast het Orca basin in “Dine with Shamu”. Net daarvoor moest Jeroen nog even naar de wc en toen we terug liepen had hij zijn zinnen op een pluche Orca gezet. Nadat hij plechtig had beloofd dat hij hem de rest van de dag zou dragen, mocht hij hem hebben en dolblij liep hij ermee rond. Oh ja, na 20 meter vroeg Jeroen overigens wel aan mij: ”Papa, maag Orca in de tas?”.

De lunch was prima, goed buffet waar met name ook de desserts goed verzorgd waren. Ik moest wat overtuigingskracht toepassen, maar toen ging Leny voor een tweede stuk taart. Ans had geen overtuigende argumenten nodig om 3 stukken weg te werken. We aten terwijl we dicht bij de Orca’s zaten en de trainers nog een aantal kunsten met ze deden. Prachtig om te zien, Daan en Jeroen vonden het geweldig.

Bij de lunch kwamen we ook nog een bewaker tegen die uit Nederland bleek te komen, alleen nu al 9 jaar in San Diego woonde. Leny had nog een goed gesprek met hem en wenste hem “een goed leven” toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten