dinsdag 14 juli 2009

Op naar Seaworld!


Na een ontbijt op de kamer bij Hans en Leny togen we naar Seaworld. Het was maar een ritje van 10 minuten. Bij binnenkomst kozen we voor “preferred parking”, wat zoveel wil zeggen dat je 5 dollar extra parkeergeld betaald om op één van de eerste zes rijen mag staan. Nu maakt dat niet zoveel uit, maar op de terugweg is het wel lekker dat je niet zover hoeft te lopen.
Bij binnenkomst moest iedereen zijn eigen geprinte kaartje afgeven, het was voor de man bij de ingang te moeilijk om te zien dat we zes kaartjes hadden en dat we met z’n zessen waren. Ja, daar is veel hersenkracht voor nodig. Na binnenkomst gelijk door naar Journey to Atlantis. Dat ging heel voorspoedig, we stonden snel in de rij die vrij kort was en over 20 minuten zou de attractie open gaan. “Zou” is het belangrijkste woord, want even nar 10 uur klonk er de mededeling dat helaas door technische redenen hij gesloten zou blijven. Dat was wel erg vervelend. De hele dag heeft Journey to Atlantis het niet stabiel gedaan, dus helaas hebben we er niet ingezeten.


Na dit fiasco dan maar op naar de show van de grote ster van Seaworld, Shamu de Orca. Dat compenseerde veel. We zagen diverse Orca’s: baby’s, vrouwtjes en uiteindelijk Shamu. Hoge sprongen en veel water gespatter tm rij 16. Wij zaten op 12, dus we hebben wel wat druppels gevoeld (tot verdriet van Jeroen).


Foto’s nemen was moeilijk, maar we hebben wel flink wat film opnames gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten