dinsdag 26 oktober 2010

Gokschuld is ereschuld

Hoewel het plaatje anders doet vermoeden, gaat dit niet over het casino of mij, bijzonder korte maar wel net winstgevende periode als internet pokerspeler. Nee, afgelopen maandag maakte ik een kleine weddenschap met één van de testmanagers in mijn programma, de illustere Wouter Lahpor. Mijn blog kwam ter sprake en het feit dat de formele volgers een beetje stagneerde (wel veel meer mensen die lezen zonder zich "officieel" te registreren). Ik daagde Wouter uit alle testers zich als volger aan te laten melden, met als tegenprestatie dat als dat voor het einde van de week een feit zou zijn, ik het testteam zou trakteren op een lunch bij Tai Soen. Dat bleek niet tegen dovemans oren gezegd, want vandaag kwam Wouter triomfantelijk langslopen dat "het geregeld was". Een snelle blik op de volgers liet zien dat hij gelijk had! Potverdikke, dat had ik niet zo snel verwacht! Maar, zoals geschreven, gokschuld is ereschuld, dus de lunch staat inmiddels op 4 november gepland. Met 11 man (het valt op dat Onno inmiddels al door hen uit de groep gestoten is, zo zie je maar, uit het oog uit het hart :-)) gaan we een lekker dim sum maaltijd gebruiken. Mooi werk mensen en ik ga mijn part of the deal dan ook zeker waarmaken!

3 opmerkingen:

  1. Leuk dat je wat doet voor je nieuwe klanten, maar wat ga je doen voor de trouwe volgers onder ons, je loyale klanten? Maak niet de klassieke marketingfout!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die krijgen een lekkere knuffel, zeker als ze in Halfweg wonen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Dennis, dank voor deze heerlijke gewonnen weddenschap. Sindsdien heb ik hier de Weekly Challenge geintroduceerd om wat 'liggen-blijf'-acties te stimuleren...kost wat, maar dan volgen de acties wel :-)

    BeantwoordenVerwijderen