zondag 10 juli 2011

65 jaar, dat is een feestje waard!

Mooi dessert!
Dit jaar worden zowel Hans als Leny 65 jaar (sterker nog, Hans is het al en heeft er geen problemen mee, moeders is wat terughoudender :-)). Om dit te vieren gingen we zaterdag naar De Nederlanden om met de familie (exclusief kinderen) dit heugelijke feit te vieren. We hadden Hinkje zo gek gekregen om op Daan en Jeroen te passen, waarbij het hielp dat Joost en Yinte er ook bij waren, zodat wij om half zeven bij De Nederlanden arriveerden. Hans, Leny en Michel waren er al en onder het genot van een uitstekende champagne en de amuses druppelden de andere ook binnen. Om half acht gingen we aan tafel, waar de brigade van De Nederlanden een aparte ruimte voor ons gereserveerd had. Daar startte het acht gangen diner. Wel even wennen dat enkelen aan tafel als drank cola of bier namen, dat zie ik niet vaak in een Michelin sterren restaurant, maar het is maar wat je lekker vindt. Daarna was het genieten geblazen met echt geweldige gerechten die Bas (in afwezigheid van Wilco) op tafel toverde. De snoekbaars uit de Vecht was weer helemaal super, maar ook de vegetarische gang was uitstekend. En speciale aandacht ook voor de sparerib van Baambrugs big, parelhoen en de kalfshaas, die zo botermals waren, dat de aanwezigheid van een mes eigenlijk niet noodzakelijk was.

Om ongeveer half twaalf was het diner gereed en kort daarop vertrokken de eerste gasten. Een half uur later gingen drie anderen en zoals het Ans en mij past, bleven wij als laatsten samen met Hans en Leny over. Om ongeveer 1 uur vertrokken wij ook naar huis, terwijl Hans en Leny in het hotel van De Nederlanden bleven, waar ze heerlijk na konden genieten van de avond (de overnachting was een cadeau van Danielle, Edwin, Ans en mij en ik was blij om te zien dat er goed gebruik van werd gemaakt).

Hans en ma, bedankt voor een heerlijk diner en een heel gezellige avond!!! Op nu naar de volgende mijlpaal, 12 1/2 jaar huwelijksfeest!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten