donderdag 28 juli 2011

Bezoek Spa Zuiver

De banken boven blijven mooi!
Woensdag was het tijd voor een bezoekje aan Spa Zuiver. Precies een jaar geleden waren Frank, Simon en ik hier geweest en dat was zeker qua horeca een dramatische ervaring. Met de tegoedbonnen die we, na hierover geklaagd te hebben gekregen hadden, konden we woensdag een nieuw bezoek brengen om eens te kijken of het nu beter was geworden. Wat direct opviel was dat het deze keer een stuk drukker was! Qua faciliteiten was het uiteraard hetzelfde gebleven. De sauna's waren prima, met name de Finse Sauna binnen en de Open Haard Sauna buiten. En een bubbelbad kan nooit verkeerd zijn. Dat was dus niet veranderd. Qua bediening was het ietsjes beter geworden, maar boven een marginale 6- komt het echt niet. Zo is een smoothy die Frank besteld had nooit aangekomen en het uitserveren van alle gerechten duurde echt een eeuwigheid. Als startje hadden we een broodje besteld, dat zou helemaal vers nu afgebakken worden, daarom duurde het zo lang. Echter, toen het brood op tafel kwam was het steenkoud. Tja, dan lieg je wel erg opvallend. En er waren ook gewoon te weinig mensen in de bediening voor het aantal gasten.

Kwalitatief was het eten niet best. Het was beter dan bij Het Gemaal in Halfweg, maar daar is ook alles mee gezegd. Door het vocht klef geworden broodjes en een vrij smakeloze ravioli waren niet hetgeen ik echt op zat te wachten.

Gelukkig was het met de mannen wel weer erg gezellig (en je kunt prima slapen op de verwarmde waterbedden in de relax ruimte heb ik nu mogen ervaren), maar een volgende keer wordt het toch een ander welness center, bijvoorbeeld Elysium of Zwaluwhoeve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten