zaterdag 15 oktober 2011

Chicago, here we are

Luxe vervoer, deze keer!
Vrijdag was de reisdag. Na eerst Daan en Jeroen naar school gebracht te hebben en hele dikke knuffels gegeven te hebben, werden we door Hans en Leny naar Schiphol gebracht. We hadden horror verhalen gehoord dat het retedruk zou zijn op Schiphol, maar dat bleek erg mee te vallen, want met zes minuten waren de tassen ingechecked en waren we langs de paspoort controle (leve de Privium pas :-)). Na onze lunch bij de sushi bar gebruikt te hebben, gingen we naar gate E18, waar ons vliegtuig al klaar stond en we netjes konden boarden. Een reis van acht uur lag in het verschiet, maar door het kijken van enkele films (Green Lantern, de documentaire over El Bulli en een paar afleveringen van CSI), ging die geruisloos voorbij. Bij het verlaten van het vliegveld werden we, na even wachten en een telefoontje, opgehaald door onze chauffeur en zag Ans tot haar verbazing dat ik een "stretched limo"  had besteld. Tja, dat is toch een keer een ervaring om te doen! Erg luxe van binnen en heel veel ruimte, maar voor een volgende keer mag het weer kleiner.

Onze chauffeur bracht ons in iets meer dan een uur naar ons hotel: het Allegro. Daar konden we snel inchecken, onder het genot van de lucht van net gemaakte popcorn, die tijdens het Happy Hour geserveerd werd. Onze kamer is overigens mooi en ruim, we zullen elkaar niet in de weg lopen, alleen de plek bij de wasbak in de badkamer is erg krap. maar goed, daar komen we ook wel weer overheen. Nu even uitrusten en dan straks een hapje eten om deze avond niet te laat gaan slapen, want we beginnen inmiddels wel een beetje moe te worden.

2 opmerkingen:

  1. En hoe was de kwaliteit van de chauffeur t.o.v. onze vriend Luigi?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prima kerel, heeft haast niks gezegd. Maar ja, ook al had hij dat wel gedaan, dan hadden we hem niet gehoord, want hij zat erg ver van ons vandaan!!! Ik vond met name de fluorescerende lichtjes in de bar top :-)!!

    BeantwoordenVerwijderen