woensdag 17 november 2010

Travelteq Trash

De travelteq thrash: een aanrader voor iedere gedistingeerde reiziger!
Ongeveer een jaar geleden begaf mijn tas die ik voor mijn werk gebruikte het. Het was een mooie leren tas die ik hij Hoogstins gekocht had, maar hij begon stapsgewijs uit elkaar te vallen. Omdat ik een goede ervaring had met de laptop rugzak van Spire keek ik eens op die site en vond er een mooie laptop tas. Deze had een goed beschermend apart compartiment voor de laptop en veel ruimte in de tas en hij deed goed dienst, maar op de een of andere manier kon hij mij toch niet bekoren. Van een bevriende zakenrelatie krijg ik de tip om eens te kijken op de site van Travelteq. Dit is het nieuwe speeltje van Maarten van den Biggelaar, de ex-eigenaar van Quote media, die zich tot doel gesteld heeft om voor de zakenreiziger de meest mooie en handige tassen en koffers te maken. En bij het zien van de site, begon ik mij te gedragen als een hond bij een Pavlov reactie. Dat zag de zakenrelatie ook en als cadeau mocht ik van hem een tas uitzoeken. Toen kwam toch de Calvinist in mij boven en ik koos voor de Trash Original (het had er echt niets mee te maken dat ik deze uiteindelijk ook het mooist vond :-)).

Ik heb hem nu een week of drie en ik kan niet anders zeggen dan: het is een toppertje!! Leer is van hoge kwaliteit, afwerking is gigantisch goed gedaan en de indeling is bijzonder efficient. De tas is niet te groot, maar dat is prima, er is dus controle aan de deur wat je meeneemt. Naar Rabobank neem ik meestal mijn iPad mee, dat is prima, maar ook de Macbook Air gaat er prima in. Daarnaast uiteraard een plekje voor mijn iPhone, een vakje voor de business cards en een apart vak voor mijn zonnebril (ik heb nu standaard de Wayfarer in de ras zitten). En er is een houder om je sigaar mee te nemen, waar overigens in de dames versie van de Trash Cougar een houder voor de heer T. Arzan aanwezig is (en ik neem jullie niet in de maling, kijk maar op de site!).

Ik ben zeer tevreden over de Trash en ik kan hem echt aan iedereen aanraden. Het kost je een kleine rib uit je lijf als je hem zelf moet kopen (395 Euro voor de heren versie en 425 Euro voor de dames vanwege de verlengde handvatten), maar ik zou dat bedrag er ook zelf zonder meer voor neertellen! Zit voor mij in de categorie " must haves". Hoe kon ik ooit zonder :-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten