maandag 4 mei 2009

De vlucht naar Amsterdam

We stapten aan boord voor onze laatste vlucht, de US798, in een Boeing 768. Het was 18:30 plaatselijke tijd en dus 00:30 in Amsterdam. De vlucht zou ons 8 uur later gaan afleveren op Amsterdamse bodem. Het thuisfront was via telefoontjes en sms'jes op hoogte gehouden van de reis perikelen en werd nu verzekerd dat we op de afgesproken tijd zouden aankomen.

Na een snel geserveerde maaltijd (wederom kip of pasta) en een film gingen wij een poging doen om te gaan slapen zodat we bij aankomst zo min mogelijk jetlag zouden hebben. Iedereen ging langzaam onder zeil om enkele uurtjes te tukken, geholpen door het verduisteren van de cabine.

De "volgende ochtend" werden we weer wakker en versterkt door een ontbijtje, bestaande uit een apple danish en koffie werd de landing op schiphol ingezet. Dankzij een goede staartwind waren wij een uur eerder dan gepland weer thuis. Het thuisfront in de personen van Mirella met kids en Ans met kids was in no time ter plekke om iedereen weer thuis af te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten