zaterdag 9 mei 2009

Een week later....

Inmiddels ben ik alweer een week aan het werk. Was wel weer even lastig om in het juiste ritme te komen. Zowel de gevolgen van de jetlag liggen daaraan ten grondslag (hoewel het niet tot slaap stoornissen heeft geleid, maar je komt wel moeilijker je bed uit), als ook weer even in een werkritme te komen. Ik vind dat een goed teken, want dat betekent dat je er echt helemaal uit bent geweest (hoewel de Blackberry natuurlijk wel gebruikt is) en je hele erg vermaakt hebt. En dat was zeker het geval!!!

Als vervolg heb ik toch nog even een klachtenbrief laten schrijven aan OAD, dat is de organisatie die voor ons Hilton Hotel had geregeld, zonder ons aan te geven dat het gerenoveerd werd. Grote kans dat het niks opleverd, maar zoals het spreekwoord zegt: niet geschoten is altijd mis!

Als afsluiting van de vakantie (en ook van dit blog) heeft het gezelschap besloten voor een feestelijk uitluiden op 5 juni 2009. We pakken dan gezamelijk een diner in de binnenstad van Amsterdam, om af te sluiten bij Teasers. Het is geen Hooters, maar ja, je moet toch wat met je leven :-). 

1 opmerking:

  1. Hoera! Eindelijk een Hyves waar u altijd met smart op heeft zitten wachten!
    Meld je nu aan!

    http://blogspotters.hyves.nl/

    BeantwoordenVerwijderen