vrijdag 15 mei 2009

Een heugelijk moment

Afgelopen maandag is op miraculeuze wijze mijn blackberry de liftschacht bij Rabobank ingevallen. De kier naar de liftschacht is 1,2 cm breed, de blackberry is 1,1 cm dik. Het is krap aan, maar ik heb gezien dat het past.

Derhalve een week zonder Blackberry. Dat lijkt eenvoudig, maar als je aan zo'n apparaat gewend bent, dan is het een hele opgave. Ik merk dat ik een stuk productiever ben met de blackberry op zak, omdat het helpt om snel wat zaken in gang te kunnen zetten en antwoorden te geven zodat mensen verder kunnen. En als je erop leeft dat je agenda erin staat, dan is het best lastig om van de ene afspraak naar de ander te komen en telkens je secretaresse te moeten bellen waar je nu weer verwacht wordt.

Daarom vandaag een heugelijk moment dat de nieuwe versie, de blackberry bold gearriveerd en geactiveerd is. Dat laatste liep verdacht soepel, want ik had allerlei horror verhalen gehoord dat dit zo maar eens een paar dagen kon duren, maar geen enkel probleem. Complementen aan de ondersteuning die dit ingeregeld heeft.

Voordeel van de bold tov de 8800 die ik hiervoor had is dat je de toetsjes niet zo hard hoort klikken. Dus het valt in een oninteressant overleg minder op als je even snel een mailtje wegwerkt :-). Verder is alles weer wat nieuwer en sneller, dit weekend ga ik de nieuwe features eens flink verkennen. Hopelijk heeft deze Bold wel dezelfde stabiliteit als de 8800, want die was ongekend, liep zelden tot nooit vast en dat is erg prettig (zeker als je het vergelijkt met alle Microsoft prut ohgv Smartphones die op de markt is!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten