dinsdag 22 mei 2012

Diverse ochtend in Nashville

De dames van LuLuLemon, bijna alles konden ze vinden!
Maandagochtend is onze laatste ochtend in Nashville (morgen vertrekken we vroeg naar Memphis). Deze keer stond er een verscheidenheid van activiteiten op het programma, beginnende met een bezoek aan de Pancake Pantry, door velen gezien als de beste ontbijtplek van Nashville. Het was er in ieder geval goed druk, maar toch was er direct een plekje voor ons vrij. Het merendeel van het gezelschap besloot om voor de specialiteit van het huis te gaan, en dat zijn sweet potato pancakes,  overgoten door een kaneel siroop en een klontje zelfgeklopte zoute boter "on the side". En inderdaad, die zijn erg goed en bijzonder aan te raden. Het zorgt er ook voor dat je met een zeer goed gevulde maag aan de dag begint! Na het ontbijt pasten we een extra activiteit in, namelijk een bezoek aan Lululemon Athletica in Nashville, om een paar kledingstukken te kopen die op de lijst die Ans me meegegeven had stonden. We werden bijzonder vriendelijk door het personeel geholpen, die vonden het helemaal geweldig dat a) er bezoek uit Nederland naar hen toe was gekomen en b) dat ik als man de moeite nam om voor zijn vrouw deze kleding te komen kopen ("that is sooooo sweet"). Ach ja, zo ben ik nu eenmaal, he :-).

Helaas weinig te vinden bij The Great Escape
Na deze tussenstop reden we naar heel iets anders, namelijk naar The Great Escape. Dit is een winkel die veel verzamelobjecten verkoopt, zoals speelgoed, cd's, vinyl LP's, DVD's, boeken en .... comics! Nu is mijn interesse daarin wel tot een nulpunt gedaald, maar de anderen wilden toch nog erg graag een bezoek brengen. Helaas bleek dat toch op een kleine teleurstelling uit te lopen, want bijna alles wat men op het netvlies had om te kopen, bleek er niet te zijn. Uiteindelijk werden er twee comics en twee graphic novel gekochten dat was de hele score. Dat is toch wel anders dan in 1993, toen we echt met drie extra gekochte tassen vol comics weer naar Nederland terug vertrokken. Times, they are a-changing! Hierna vertrokken we nog naar de Opry Mills om daar het winkel monster Frank los te laten en na deze mall nog eenmaal helemaal rond te zijn gegaan, was het winkelen voor even gedaan, met de nodige aankopen, waaronder wonder boven wonder deze keer veel broeken!

Nu even naar het hotel om uit te rusten (we hebben twee uurtjes in de planning over), voordat we weer naar Broadway vertrekken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten