zondag 27 mei 2012

Lacledes Landing

Morgan Street Brewery: goed bier, slechte bediening
Na de Segway tocht kwam Rene ons ophalen bij het Marriot en reden we naar ons lunch adres, Papy's Smokehouse. Dat was echter een no no voor ons. Hoewel de BBQ daar erg hoog aangeschreven stond, bleek het een enorme vreetschuur te zijn, waar mensen bij elkaar aan tafel moesten gaan zitten. En daarnaast stond er ook een rij van een man of 30 en daarop wachten, daar hadden we geen zin in. Maar niet getreurd, want het programma voorzag vandaag om Lacledes Landing een bezoek te brengen en er zou morgen bij de Morgan Street Brewery geluncht gaan worden en laat die nou op Lacledes Landing zijn. Mooie combi dus. Zoals ongeveer alles in Saint Louis was dit ook een kwartier rijden (heel erg groot is Saint Louis nu ook weer niet...) en aangezien parkeren hier heel makkelijk gaat, zaten we twintig minuten later aan tafel. Wat erg leuk was, was dat er hier ook echt bier gebrouwen wordt, en dat het dus niet alleen maar een brouwerij in naam is.

Een van de bieren die hier gemaakt wordt werd ook door de anderen geproefd en kun unaniem de goedkeuring wegdragen. Het eten was ook goed in orde. De bediening echter niet, bij het uitserveren je gasten niet aankijken en het bestek op tafel flikkeren, dat getuigd niet echt van de benodigde gastvrijheid. Maar wij leren snel, dus deze dame kon het doen met 83 cent fooi. Dat ze daar niet echt heel blij mee was, begrijp ik wel, maar wij waren ook niet blij met haar, dus dat kwam goed uit.

Na de lunch gingen we er eens goed tegenaan om alle ins en outs van Lacledes Landing tot ons te nemen. Dat was echter snel gebeurd, want als je niet komt om te eten of te drinken, dan is er bar weinig (lees: niets) te doen. Voor de toekomstig Saint Louis bezoeker: ‘s avonds lijkt me dit hier een leuke omgeving voor eten, drinken en uitgaan, maar overdag hoef je hier echt niet te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten