dinsdag 22 mei 2012

Laatste avond in Nashville

Nancho vulkaan bij Jimmy Buffet
De laatste avond in Nashville werd op twee belangrijke locatie doorgebracht, te weten Margaritaville en The Second Fiddle. Maar voordat we daar kwamen, brachten we eerst nog even een bezoek aan Boots County, om te kijken of er cowboy laarzen gekocht moesten worden gezien de heerlijke aanbieding "buy one, get two free". Bijna niet te verslaan natuurlijk, maar dan moeten de laarzen wel mooi zijn en ook nog lekker zitten en een combi van deze facetten voor drie paar konden we helaas niet vinden :-(. Daarom maar door naar Jimmy Buffet's Margaritaville.  Ook deze tip hadden we gehad van Michael, de vader ban Thymo. Zelfs op maandavond was het daar nog erg druk, maar een tafel voor vier jonge goden uit Nederland kon nog wel gevonden worden. Als voorgerecht bestelden we de Nancho Vulcano en kregen te horen dat deze best wel groot was. Dat was geen probleem, want we wilden hem toch met zijn vieren opeten. Nou, dat viel tegen, het was wel een probleem, want het was echt een gigantische berg nancho's met cheddar, bonen, salsa, jalapeno, bosui en sour cream. En zelfs met zijn vieren kregen we die niet weggewerkt.

Ik voel me net Wickie de Viking
Daarna volgende fajitas voor Simon, fried chicken voor Frank en Jambolaia voor Rene en mij. Allemaal erg lekker, maar al met al te grote porties, wat betekende dat Rene als enige zijn bordje leeg at (grote jongen!!!!), en dat voor de anderen de uitspraak "eet dan in ieder geval je vlees op"  gold. Het dessert viel deze keer dan ook spreekwoordelijk van tafel. We waren eigenlijk net op het moment aangekomen dat we weg wilden gaan, toen er een vrouwelijke piraat op stelten (jaja, je leest het goed) bij ons aan tafel kwam staan, die voor iedereen een hoed van ballonnen aan het maken was. En op vakantie ontkom je er dan niet aan om hier even aan mee te doen. Rene kreeg een papegaai op zijn hoofd, Simon een soort DNA string, Frank een landshark en ik was helemaal de gelukkige, want voor mij werd er een viking helm (rood) gemaakt inclusief de hoorns (blauw) en haar (geel). En het geheel was natuurlijk niet af zonder dat ik er een zwaard bij kreeg, deze keer het zogenaamde Blackzilla zwaard genoemd. Al met al was deze piraat bijna een half uur bezig om alle hoeden voor ons te maken en we moesten dan ook plechtig beloven om er zorgvuldig mee om te gaan en er een hele avond lol van te hebben. Dat beloofden we ook, met als toevoeging dat we dat zeker gingen doen tot aan de deur van het restaurant. En daar hebben we ons ook echt aan gehouden, want zodra we buiten waren, had Simon zijn item al weggegeven en binnen twee minuten volgden de anderen ook. Maar wat wel zeker was: de mensen aan wie we de ballonnen hebben gegeven, hebben er heel erg veel plezier van gehad, zo dronken waren ze namelijk allemaal wel!!!

Na het eten nog even honky tonking bij The second Fiddle en daarna ons klaar maken voor de reis naar Memphis, morgenochten half acht rijden we strak weg. Elvis, here we come!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten