zondag 27 mei 2012

Laatste diner in Saint Louis

Five Guys was best ok!
Na het bijkomen van weer een inspannende dag besloten we om ons diner bij Nippon Tei te gaan gebruiken. Laat ik zo op het eind van de vakantie ook een afrader in de aanbieding doen. Hoewel het eten echt niet slecht was hier (hoewel een sushi met pittige mayonaise niet mijn idee is van hoe je een sushi moet maken) vond ik de prijs voor het gebodene echt te hoog. En ook het feit dat we vroegen of de muziek zachter kon en daar uiteindelijk niets mee gedaan ism getuigd niet van een grote mate van gastvrijheid. Nee, deze zou ik niet op het lijstje “aanraders” zetten. Maar misschien was dat maar goed, want Simon had nog steeds in zijn hoofd dat hij het hamburger restaurant Five Guys (ooit in Philladelphia gestart door een vader met zijn vijf zonen, vandaar de naam) uit wilde proberen en daar hadden we nu dan de mogelijkheid toe. De propositie is simpel en duidelijk: Five Guys: Burgers and Fries. Je hoeft dus niet te gokken wat er allemaal op de kaart staat :-). Terwijl Frank een yoghurt ijsje nam en Rene oversloeg, namen Simon en ik een hamburger (de kleine volgens de dame achter de kassa, maar dat kwam omdat de “normale” al twee stukken vlees besloeg...), waarbij opviel dat er ongeveer 15 toppings zijn waar je kostenloos uit kunt kiezen. Ik kan niet anders zeggen dan een prima burger, vanuit een fastfood restaurant gezien.

Ted Drewes heeft veel keuzes!
Daarna kwam een moeilijk besluit: naar het restaurant of nog een keer naar Ted Drewes? Goed over nagedacht en 32,5 seconde later zaten we in de auto op weg naar Chippewau Street waar Ted gevestigd was. Maar deze keer was het erg, erg druk, want de wedstrijd van de Cardinals begon in een eindfase te komen en de eerste fans begonnen zich hier al te verzamelen. Er was zelfs een agent op de parkeerplaats om alles in goede banen te leiden, wat geen luxe was, want er stond nu al meer dan 100 man voor de winkel. maar er waren genoeg mensen om te helpen, dus na een parkeerplaats veroverd te hebben was het ijs er weer snel en wederom erg goed. Het was dus geen toeval dat we er gisteren zo van genoten hebben. En het opeten op de parkeerplaats omringd met Cardinals fans was echt ook weer een super ervaring, die we niet hadden willen missen!!!

Oh ja, er was ook nog een ander heugelijk feit. Simon slaagde erin om op Foursquare meer dan 1.000 punten te scoren door virtueel overal en nergens in te checken. Waren we natuurlijk allemaal heel opgewonden over, maar het vieren bleef wat achter, omdat in de auto van Ted Drewes terug naar het hotel dit gebeurde. Polonaise hebben we er dus niet voor kunnen lopen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten