|
Ons diner bij in de Outback |
Na een flinke autorit, Graceland en Sun Studio, begon de energie wel wat weg te zakken. Tijd om de reserves weer op te laden voordat we naar Beale Street zouden vertrekken. De keus voor ons diner was gevallen op
Outback Steakhouse. Verrassend genoeg is de specialiteit daar biefstuk en door mijn bezoek in Las Vegas aan deze keten dat ze die erg goed klaar konden maken. En ook dat de porties niet zo schrikbarend groot waren. Onze ober deze avond was Kevin, een boom van een kerel, die ons goed wegwijze maakte door de kaart van Outback. We namen wat kleine voorafjes (uitensoep en tonijn) om de smaakpapillen wat uit te dagen, om daarna ons te storten op bieftstuk die tot perfectie gebakken was (voor de kenners, een serieuze uitdager voor Loetjes, die het op punten nog net weet te winnen in mijn beleving). Het was dan ook niet verwonderlijk dat alle bordjes schoon op naar de keuken terug gingen. En door de normale portionering, was er ook nog ruimte voor een dessert, waarbij Simon en ik ons lieten verleiden tot de Key Lime Pie, die inderdaad beter was dan hetgeen we op Key West gegeten hadden.
Dit alles in een bijzonder ongedwongen sfeer, een manager van de zaak die wel aanwezig was, maar op een hele leuke manier met gasten en personeel om ging en een topper als ober was het een geslaagd diner. Nu op naar Beale Street (waar we voor Kevin een "big ass beer" moesten nemen, wat lastig voor mij als geheel onthouder :-)).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten