Na terugkomst van de Yankees wedstrijd direct even bij de balie van The Muse langsgelopen om te bezien of we morgen een pre theater diner komen krijgen. Dat was geen probleem, morgen om half zes hebben we een tafel, zodat we om 19.00 uur in het Marquis Theater kunnen zijn. Navraag bij de receptie leerde ook dat het aan te raden was om naar Becco geen gympen, shorts en t-shirts aan te trekken. Jammer, want het is erg zweterig weer! Na een half uurtje even de voetjes laten rusten, was het daarom tijd om in de kleren te gaan en 10 minuten laten (en een beetje zweet minder) waren we bij Becco. Het eerste wat mij opviel was dat er veel mensen waren. En dat veel van die vele mensen korte broeken droegen en slippers of gympen. Nou, kennelijk weet ook de receptie van The Muse niet alles :-(.
Becco bleek een restaurant te zijn dat veel mensen kan herbergen en waar de tafels erg dicht op elkaar staan, zodat een rustig gesprek voeren nagenoeg niet mogelijk is. Maar op de één of andere manier is het minde storend dan je in eerste instantie zou verwachten. Dat komt grotendeels door het uitstekende personeel, dat goed op elkaar imgespeeld is en precies weet wat ze wanneer moeten doen! Ans nam het prix fixed pasta menu waar Becco beroemd om is (anti pasti vooraf en als hoofdgerecht drie soorten pasta, te weten spaghetti, penne en ravioli), terwijl ik startte met een zeer dun gesneden tonijn, een Ceasar salad en een kipfilet in een marinade van citroen gras met stukje olijf. Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal echt voortreffelijk heeft gesmaakt. Uiteraard was het wel allemaal echt veel te veel, want de pasta was een giga bord vol (en oh ja, als het op is en je wilt meer, pas de problem) en de kipfilet was een "dubbele", wat net even teveel van dezelfde smaak is. Maar alles was voortreffelijk klaar gemaaakt, iedere paste was perfect al dente gekookt en dan zijn ze toch echt het lekkerst. We hadden allebei nog een gaatje overgehouden voor het dessert, waarbij Ans het traditionele Italiaanse gerecht Apfelstruddel koos en ik Cannoli (om je vingers bij op te eten, zo goed!). Totaal schade (zonder tip): 90 dollar (plus minus 70 euro) en dat kun je voor deze kwaliteit echt niet duur noemen. Koppel het aan de eerder gememoreerde erg goede service en je hebt een winnaar. Echte aanrader voor de liefhebbers van Italiaans eten die zich in de buut van Times Square ophouden!!! Dan neem je het rumoer erbij op de koop toe.
dinsdag 10 augustus 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten