maandag 30 augustus 2010

Work in progress

Vandaag even geen uitgebreide post, er wordt gewerkt aan een paar aanpassingen aan het blog, onder andere door Marc vd Dobbelsteen (mijn all time favoriete front end ontwikkeling expert van Webbforce) om het geheel een ongelofelijk mooi jasje te geven. Hopelijk deze week live! We houden u op de hoogte!

6 opmerkingen:

  1. Oef...oef...het ziet er geweldig uit, echter zijn er nog wat schoonheidsfoutjes (best viewed in Firefox); ook de Easter Egg is niet helemaal 100% gelukt... winkwink, nudgenudge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, ik heb geen testomgeving he, alles gaat gewoon live productie in. Maar ja, uiteindelijk wel goedkoper :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben benieuwd hoe het eindresultaat wordt? Ga je de rechterkolom ook vernieuwen? Lettertype, etc?

    En ga je de tags ook in een tagcloud plaatsen. Dat kan voor Blogger ook zie:
    http://www.bloggerbuster.com/2008/08/blogumus-flash-animated-label-cloud-for.html

    In het verleden ook een Blogger website gehad en had toen veel profijt van de volgende website:
    http://www.bloggerbuster.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha! Er gaat niets boven het nostalgische gevoel van lekker hacken op een live omgeving! Net zoiets als een stopcontact verwisselen zonder de stroom er af te halen... Testomgevingen zijn voor doetjes ;-)

    Dennis, ik heb e.e.a. even iets meer bulletproof gemaakt. Kon de MS-IE helaas niet testen hier. Zal dat morgen even in onze goed geoutieerde werkomgeving doen. Firefox, Chrome en Safari lopen nu in de pas.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik weet het nog niet, dit was een hele mooie stap, met bijzonder grote dank aan Marc, die het geheel in elkaar gezet heeft. Verdere stappen moet ik nog even over denken.

    En jij erg bedankt voor de inspiratie, ik heb veel "geleend" van de site die jij in elkaar gezet hebt voor de politica in Huizen :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Marc, jongen, je bent een blijft een geweldenaar. Wil je een mooie witte of een mooie rode (uhh....wijn dan, niet....nou ja, dat ga ik niet uitleggen!!).

    BeantwoordenVerwijderen