dinsdag 24 augustus 1993

Wet 'n Wild

Naar Nederlandse begrippen was dit water park erg duur, te weten bijna veertig gulden. Maar voor dat geld kreeg je dan ook alles wat een hydrofiel zich maar kan wensen, ... behalve een duikplank.
De eerste keus was de Match 5, een glijbaan met drie banen die door elkaar kronkelden en daaronder een wildwaterbaan. De tweede de hydromaniac, een complete steile cirkel, gevolgd door de black hole, een dubbele baan die in het pikkedonker werd afgelegd. Hierna hebben we de knee ski uitgeprobeerd, tot drie keer toe. Het is niet een keer gelukt. Zeg dit niet tegen Simon anders wordt hij weer chagrijnig.

Het klapstuk van de dag was een dubbele glijbaan. Een glijbaan? Ja, een glijbaan! Heb je daar problemen mee? Kom maar .... Een steile glijbaan wel te verstaan. Bij de eerste moest je met je benen over elkaar en armen gekruist naar benden. Dat eerste om eventueel nog te krijgen kinderen veilig te stellen. De tweede was nog erger, hier moest je plaatsnemen in een raket achtige buis. Deze ging iets naar voren, waarna de bodem er onder vandaan klapte. Voor adrenaline verslaafden een grote aanrader. Het leukste van de cabine was dat er een camera hing. Beneden kon iedereen zien hoe benauwd je het had. Stoer verhalen achteraf waren dus niet mogelijk. Tussen de twee steile glijbanen door liep er een dubbele gekronkelde buis, twee buizen eigenlijk die om elkaar heen liepen. Al met al een zeer geslaagde dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten