zondag 25 januari 2009

Baltimore redelijk volgepland

De eerste vulling van de dagen is redelijk een feit. Zoals het een goede planner betaamd, zijn we begonnen met het middelste gedeelte :-). Op 26 april rijden we van Philadelphia naar Baltimore. Dat schijnt iets tussen de 1 en 2 uur rijden te zijn, dus dat valt wel mee. Die dag gaan we een honkbal wedstijd bekijken, te weten de Baltimore Orioles versus de Texas Rangers. Wil je meer over de Orioles weten, dan kan dat via http://baltimore.orioles.mlb.com/index.jsp?c_id=bal.

Na de wedstrijd zal er vast nog tijd zijn om hetb hotel nog even wat te bekijken, maar de hoofdattractie van de avond is Fogo de Chao http://www.fogodechao.com/locations/baltimore.htm. Dit restaurant schijnt een genot te zijn van vlees liefhebbers. Het is een soort "all you can eat" Gaucho's, met een bordje dat aan één kant rood en aan één kant groen is. Je raadt het al: groen is "ik wil meer vlees" en rood is "ik stop even". Door het restaurant lopen dan mannen met pennen vlees en daar kun je dan wat afhalen. Ik ben ZEER benieuwd, het klinkt goed en komt higly recommended.

Op 27 april gaan we dan naar de Inner Harbor, dat schijnt dé place to be te zijn in Baltimore, dus dat mogen we cht niet missen. En voor de echte liefhebbers is er ook nog het Edgar Allan Poe huis, eens kijken of we daar dan zin en tijd voor hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten