dinsdag 20 januari 2009

De logistieke voorbereiding nadert zijn eind....

Gisteren zijn enkele belangrijke stappen genomen van de voorbereiding van de vakantie in de USA van 24-4 tm 2-5, waarin we (Frank, Simon, René en Dennis) Philadelphia, Baltimore en Washington aandoen. De tickets waren al geboek, maar nu zijn ook de hotels en de auto geregeld. In Philadelphia is het Crown Plaza geworden, Baltimore het Holiday Inn en we sluiten af in stijl in Washington met het Hilton.

Qua auto is het een SUV geworden (een Chevrolewt Trailblazer), mn vanwege de additionele kofferbak ruimte die we darin hebben. Ik zal niet zoals in 1993 gaan voor het wereld record T-shirts kopen, maar je weet nooit wat er op je pad komt en wat je absoluut niet kan laten liggen! Daar moet je op voorbereid zijn.

Volgende stap is het invullen van het programma, wat gaan we allemaal doen. Het is maar een week, en die willen we goed benutten. In 1993 gingen we iets meer dan 4 weken, dan kun je nog wat snijverlies hebben (dat is zelfs fijn), maar nu vind ik dat zonde. Samen met René gaan we een mooi plan in elkaar zetten, ik heb er vertrouwen in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten