zaterdag 14 februari 2009

2e Blogger

Dennis heeft mij ook toegevoegd als auteur van ons vakantie blog. Waar Dennis de organisatie van de reis (hotels, auto, vliegen) op zich genomen heeft heb ik mij toegelegd op het inplannen van activiteiten in de te bezoeken steden.

Na het inplannen van de eerste Baltimore (Honkbal, Braziliaans restaurant & Inner Harbour) en Philadelphia (Winkelen) activiteiten is inmiddels ook een historisch en culinair uitstapje voor het begin (Philadelphia) van de vakantie toegevoegd.

In Philly gaan we een bezoek brengen aan het historisch stadscentrum met o.a. de Liberty Bell, Independance Hall en Constitution Hall. Diegenen die National Treasure met Nicolas Cage gezien hebben moet dit bekend voorkomen. Voor iedereen in ieder geval de link naar de officiele site van het gebied.

Uiteraard mag de Cheese steak, de trots van Philly, niet op het menu ontbreken. Deze klassieke vette kledder wordt echter nog op weinig plaatsen op de originele manier bereid (de kaas komt tegenwoordig uit een knijpfles) doch volgens ervaren reizigers is bij Sonny's (in old city) nog een cheese steak volgens het originele recept te verkrijgen.

Volgende keer wat info over de eerste activiteiten in Washington DC.

1 opmerking:

  1. Ik heb nu al zin in de Cheese Steak!!! Als we nu ook nog een echte goede hot dog ergens kunnen krijgen ben ik culinair weer voldoende aan mijn trekken gekomen :-).

    BeantwoordenVerwijderen