zaterdag 14 maart 2009

The hat is back!


Een van de meest memorable aankopen in de 1993 trip waren de hoeden! Het betrof toen witte fake stetsons (met een zwarte band) die Frank en Dennis in New Orleans aangeschaft werden. Ik heb erg gezocht naar het origineel, maar die was niet meer te vinden. Voor mijn verjaardag heb ik echter een originele Stetson gehad (met veer!) en deze gaat binnenkort de tas in om mee te nemen op onze reis. Handig, maar zeker ook for old times sake. Wie doet er mee????

3 opmerkingen:

  1. In 1993 wist ik moeiteloos de verlokkingen van DE hoed te weerstaan. Ook anno 2009 verwacht ik daar weinig problemen mee te hebben. (een cap van de Baltimore Oreoles daarentegen.... Ik voel een uitbreiding van de shopping list aankomen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn orgineel is waarschijnlijk met een heleboel andere meuk verdwenen na de keukenbrand.
    Of er een andere wordt aangeschaft hangt natuurlijk bij deze hollander af van een ding.
    It must be an offer I can't refuse.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze jongen zou graag een originele Blues Brothers hoed willen aanschaffen. En als ze betaalbaar zijn ben ik ook niet te bang om er een stuk of 4 te kopen zodat wij met onze muzikale uitspattingen met De Sammies (www.desammies.nl) (even een schaamtelooze plug) wellicht de Blues Brothers act kunnen doen.

    BeantwoordenVerwijderen