zondag 1 maart 2009

Washington part deux

Zoals eerder beloofd hier het vervolg van de activiteiten voor het Washington gedeelte van de trip. Ook deze dag zal, net zoals dag 1, buiten Washington plaatsvinden. Omdat we een stukje moeten rijden wordt het vroeg opstaan voor de boys. Vertrek is gepland om 08:00 om in een ritje van 2 uur naar Richmond te rijden. Richmond was de belangrijkste stad van het zuiden tijdens de burgeroorlog dus dit wordt weer cultuur snuiven.

Na een ochtendje cultuur met lunch (Subway) is het tijd om de shoppinglist verder in te vullen. Op de terugweg komen wij nl. langs een groot outlet center, Potomac Mills. Hier zal gewinkeld, gegeten en gebioscoopd worden. Mooiste film voor de boys zou uiteraard Watchman in een Imax theater zijn, maar of die dan nog draait....

2 opmerkingen:

  1. Ik zie dat Watchmen 9 maart in premiere gaat. 2 maanden draaien voor zo een kaskraker, dat moet toch kunnen. Ik denk dat het risico groter is dat enkele van het reisgezelschap (ik noem geen namen omdat het Frank en Simon zijn) de film al gezien hebben voordat we de USa bereiken.

    BeantwoordenVerwijderen