zaterdag 20 oktober 2012

Een nieuwe hobby?

Een nieuwe hobby ontdekt?
Van de week viel er een folder (ja, echt, ze bestaan nog steeds!) op de deurmat.De ene kant besloeg een aanbieding om foto's af te laten drukken (ja, echt, het gebeurd nog steeds!), de andere had een aanbieding met betrekking tot bowlen. We dachten eerst dat het een bon was om in de herfstvakantie met korting in De Zoete Inval een uurtje te kunnen spelen, maar het bleek een uitnodiging te zijn voor junioren om kennis te maken met de jeugdclub. Jeroen had er niet veel oren naar (als in: geen), maar Daan leek het wel erg leuk. Dus een mailtje verder hadden we hem aangemeld en kon hij voor 1,5 uur trainen voor twee Euro. Vandaag om 12 uur waren we aanwezig en ging Daan lekker van start. En dan natuurlijk helemaal echt, want er waren geen "hekjes", zoals bij kinderbowlen. De eerste paar ballen gingen dan ook het geultje in, maar na wat tips van de zeer ervaren bowlers die de kinderen begeleiden, ging het al een heel stuk beter en volgden er zelfs een paar strikes en spares. Hij kreeg er echt helemaal zin in. Jeroen moest van de begeleiders ook de baan op en gooide ook een paar keer erg goed (weliswaar met twee handen, maar toch....).

Na 75 minuten begon Daan wat last van zijn vingers te krijgen, maar na een strike ging hij toch nog even verder en kwam pas aan het slot de baan af. En bij de vraag of hij verder wilde, volgde er een "ik denk het wel" en dat is voor Daan met dit soort zaken een heel positief geluid. Het inschrijf formulier is meegenomen en in de vakantie gaan we er maar eens voor zitten om te kijken of hij echt de commitment aan wil gaan om wekelijks hiermee aan de slag te gaan. Ik ben echt benieuwd!!!

2 opmerkingen:

  1. Had je hem beter op tennis kunnen doen, dat levert tenminste nog wat op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas, daar heeft hij al opgezeten en daar had hij geen trek meer in. En ik kan je zeggen: een kind dwingen iets qua sport te doen wat hij niet wil, levert alleen maar frustratie aan alle kanten op!

    BeantwoordenVerwijderen