donderdag 10 november 2011

Living Social

Voor het eerst een koop!
Op de een of andere manier ik een "sucker" voor nieuwsbrieven en aanbiedingen die per email gedaan worden. Als ik me ergens op een site inschrijf, hetzij om gebruik te maken van de informatie hetzij om er iets te kopen, dan kruis ik toch altijd het vinkje "ja, ik wil de aanbiedingen ontvangen..." aan. Want ja, je kunt het toch ook zo de virtuele vuilnisbak in kieperen. Wat er uiteindelijk in resulteert dat ik inmiddels meer van dit soort dingen in mijn mailbox krijg, dan post die er toe doet. Een tijd geleden schreef ik me in voor de OneDayFly en kort daarna voor iBood en ook de Virtuele Media Markt, die met name producten aanbieden voor een vaak lage prijs. Als je echter een tijd deze mails krijgt, merk je dat de TV armsteunen van Vogel en HDMi kabels wel verdacht vaak voorbij komen :-). Sinds een jaar sta ik echter ook ingeschreven bij sites die meer kortingsbonnen verkopen voor "diensten". De bekendste is wel Groupon, die vaak zaken als diners, uitjes of massages ("happy end, sir?") voor soms wel 70% korting aan weet te bieden. Maar om eerlijk te zijn, tot een koop ben ik eigenlijk nooit over gegaan. Via Groupon kwam ik ook bij Living Social, eigenlijk precies hetzelfde concept. En vooruit, ik drukte op de knop om ook hier de aanbiedingen van te krijgen (hoe gek ben ik?).

Nu wilde ik toevallig een aantal van deze diensten afgelopen week op gaan zeggen, en Living Social stond op het lijstje en niet op de laatste plaats. Wat schetst echter mijn verbazing: gisteren krijg ik de mail binnen en ik zie een aanbieding, zijnde 50% korting op luxe kazen. Pardon? Eens even lezen en wat blijkt: je kon een waardebon van 20 Euro kopen voor 10 Euro om kaas bij L'Amuse te kopen. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd en uiteraard stuurde ik ook even de mail door naar Ans, zodat zij ook even een aankoop kon doen. Dus even later hadden we 40 Euro tegoed voor 20 Euro betaald. Kijk, en alleen daar al voor laat ik voorlopig dus toch nog maar eventjes de nieuwsbrieven en aanbiedingen emails in de mailbox terecht komen!!!


1 opmerking:

  1. Herkenbaar, ook ik sta tot nu toe op slechts 1 score en ook dat was kaas, een proeverij bij Rypenaer voor 50% korting.

    BeantwoordenVerwijderen